This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Retül Fit TT en Triatlon

Het bepalen van de optimale rijpositie voor tijdritten en triatlon voor hangt sterk af van de ritafstand en jouw unieke combinatie van bouw, sterke en zwakke punten. Dankzij onze eigen ervaring als atleten en de lange track record van samenwerking met proffesionele renners kunnen wij jouw sportieve doelstellingen helpen vewezenlijken.

Onze Retül Fit bestaat uit drie stappen. Allereerst kijken we samen naar je doelen en brengen je mobiliteit en lichaamsdimensies in kaart. Tijdens deze intake inventariseren we ook eventuele pijnpunten waar we tijdens het meetprocces extra aandacht aan kunnen besteden. De meest efficiënte fietspositie werkt namelijk alleen als je deze gedurende de hele rit vol kan houden. Ongemak geeft tijdsverlies en dat willen we natuurlijk voorkomen.

Tijdens de volgende stap in het process brengen we in kaart hoe je beweegt op de fiets. We brengen acht LED markers op de belangrijkste anatomische plekken van je lichaam aan. Het Retül Vantage motion capture systeem creëert vervolgens een driedimensionale representatie van je pedaalslag. Aan de hand van 39 parameters kunnen we dan bepalen waar eventuele winst in efficiëntie te behalen valt of waar punten zijn die pijn of blessures zouden kunnen veroorzaken. Omdat de data van het Retül meetprogramma in real time vastgelegd wordt kunnen we tijdens de fit direct aanpassingen maken aan je fietspositie en controlleren of deze het gewenste effect bereiken.

De nieuwste toevoeging aan ons Fit Lab is de mogelijkheid om je aerodynamisch profiel inzichtelijk te maken. Met behulp van een green screen leggen we je vooraanzicht vast en onze meetsofware rekent dan direct uit hoeveel luchtweerstand in deze positie gegenereerd wordt. Zo kunnen we heel precies jouw perfecte aerodynamische houding bepalen en je tijdrit nóg sneller maken. Deze analyse is optioneel en heeft een meerprijs van €60,-

Nadat we de gegevens van je fietsmeting geanalyseerd hebben passen we de contactpunten op je fiets aan zodat ze overeenkomen met de waarden die we tijdens de fit vastgesteld hebben. Het afstellen van 1e fiets en perfecte positionering van de schoenplaten is inbegrepen in deze fietsmeting. Het afstellen van een 2e fiets aan de hand van gemeten waarde kost €25. Boek deze Retül Fit TT en Triathlon gemakkelijk online via de onderstaande planner