This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Retül fit

Met deze complete fietsmeting realiseren we in drie stappen een fietspositie die helemaal afgestemd is op jouw wensen en lichaam. Met behulp van een grondige analyse en dankzij jarenlange ervaring in fietsmetingen kunnen we rug-, schouder-, nek-, knieën-, voeten en zadelpijn verhelpen.

De eerste stap in het meetproces bestaat uit een interview waarmee we in kaart brengen wat je wensen zijn, welk fietsniveau je hebt en waar eventuele pijnpunten zich bevinden. Na dit gesprek brengen we de mobiliteit en dimensies van je lichaam in kaart. Klachten kunnen namelijk ontstaan door een verschil in bewegelijkheid of lengte van je ledematen. Als we je huidige toestand en wensen in kaart gebracht hebben kunnen we aan de slag met de meting.

Stap twee is de meting op de fiets. Met behulp van een LED harnas dat op acht anatomische posities wordt geplaatst kunnen we met de Retül Vantage meetapparatuur in real time zien hoe je lichaam zich op de fiets beweegt. Tijdens het fietsen worden 39 verschillende parameters geregistreerd. Aan de hand hiervan én met feedback van jou bepalen we jouw optimale fietservaring.

Na een uitgebreide analyse van je lichaam en de manier waarop je op de fiets beweegt worden de contactpunten met je fiets zo aangepast. Deze kunnen geoptimaliseerd worden voor o.a rijgemak, verlichting van pijnklachten of sportieve prestaties.

Het afstellen van 1e fiets en perfecte positionering van de schoenplaten is inbegrepen in deze bike fit. Het afstellen van een 2e fiets aan de hand van gemeten waarde kost €25. Boek deze Retül Fit gemakkelijk online via de onderstaande planner