We hebben een nieuwe dienst toegevoegd aan ons Retül fit programma . En dat is de Youngsters fit . Voor € 70,- euro bieden wij deze fit aan voor jeugdige Roadies , MTBers of Crossers .

Waarom ? Omdat we erin geloven dat de jeugdige rijders zeker baat hebben bij een bike-fit . Wij bij Toma Retül fit lab zorgen ervoor dat we de jonge gewrichten in ontwikkelingen ontzien en de kinderen maar ook hun ouders van juiste informatie voorzien omtrent Bike-fit .

Wat houd deze meting precies in ?

We doen een kort interview om informatie te verzamelen welke tak van wielersport er aan deelgenomen word. Ook word er kort gesproken over een eventueel blessure verleden .

Kinderen zijn van nature flexibelere dan volwassenen en daarom is er hier geen uitgebreid flexibiliteit onderzoek van toepassing . Bij twijfel kunnen we besluiten hier wel wat dieper op in te gaan .

Schoenplaat afstelling en zadelselectie indien nodig zijn de eerste stappen die we nemen in het fit-proces .De fietspositionering zal met het Retül motion capture systeem worden gedaan . Dit geheel zal maximaal 1 uur in beslag nemen .

Kinderen groeien snel en het kan zijn dat na deze fit junior alweer een flinke scheut heeft gemaakt . Geen probleem ! je mag nog 1 keer in hetzelfde jaar gratis terug komen om een finetuning te doen .